Hoe klanten onze service hebben ervaren

 

Ervaringen & Foto's

Royal Class Barbershop vindt het belangrijk dat u weer met een goed gevoel ons barbershop uit kunt lopen. Ervaringen van klanten en de behandelingen die wij hebben uitgevoerd kunt u hier terugvinden. Bekijk voorbeelden van kapsel en zie hoe klanten ons hebben ervaren.

erv_2
erv_4
Erv_1

Klant recensies


  • Sven
    Zeer deskundig en hij legt alles keurig uit hoe je een beginnende baard moet bewerken en bij houden. Ziet er allemaal picobello uit. Voor herhaling vatbaar.
    Sven
    15-10-2019
  • Alex
    vakbekwaam en uiterst vriendelijk.
    Alex
    11-09-2019
  • Frits
    ben erg goed geknipt, ga zeker terug komen.
    Frits
    14-08-2019
  • Dion
    Deze Barbershop is een echte aanrader! De Barbier is zeer kundig en neemt goed de tijd voor de klant! Relaxte sfeer, goede muziek en zeer nette ruimte.
    Dion
    15-06-2019
  • Martijn
    Mijn ervaring is een vriendelijke professionele secure man, met een nette schone zaak waar ik graag terug kom of om een bakkie koffie te drinken. Maar ik adviseer 'mannen ga er heen" professionele service. Ik ga er in elk geval elke maand weer terug om een scheer beurt. Mijn cijfer "9"
    Martijn
    07-06-2019
  • Dirk-Jan
    aardige man die goed de tijd neemt voor je en niet gaat haasten omdat de volgende afspraak er bijna aankomt. ook goede uitleg gehad van hoe ik het beste mijn baard kan verzorgen en ook meteen geleerd van waar baard olie voor bedoeld is. morgen ochtend weer een afspraak met hem om er weer fris en fruitig uit te zien.
    Dirk-Jan
    31-05-2019
  • Martine
    Zojuist met zoonlief geweest, zeer vakkundig en vriendelijke man, komen zeker terug, aanrader
    Martine
    29-05-2019
  • Fred
    Top barbershop in Aalsmeer, keurig geknipt en geschoren.
    Fred
    28-05-2019
  • Daniel
    Fijne behandeling en tot in de puntjes strak geknipt!
    Daniel
    17-05-2019
  • Nicola
    Hele geduldige, vakkundige en bovenal vriendelijke heer. En de flexibele openingstijden zijn geniaal!
    Nicola
    16-05-2019
  • Bas
    Vandaag met onze zoon geweest. Super service geduldig en vriendelijk. Echt een aanrader!!
    Bas
    12-05-2019
  • Mark
    Zeer professioneel geknipt worden met veel aandacht voor detail door een echte stylist. Een aanrader voor echte mannen.
    Mark
    30-03-2019
  • Youp
    In tijden zo goed geknipt! Complimenten aan de barbier
    Youp
    29-03-2019
  • Yuri
    Goed geknipt en ook goed uitgelegd wat allemaal mogelijk was! Top!
    Yuri
    09-03-2019
  • Marc
    Top service! Lekker snel en oog voor detail.
    Marc
    09-03-2019
  • Thomas
    Goede service en erg gezellig
    Thomas
    06-03-2019
  • Yuca
    Leuke, vriendelijke mensen die je knippen zoals jij het wil hebben
    Yuca
    22-02-2019
  • Jannes
    Mijn zoon vond het een positieve ervaring. Hij vond de kapper Mourad erg aardig.
    Jannes
    20-02-2019
  • Henk
    Henk was erg tevreden met de barbier
    Henk
    20-02-2019
  • Kyo
    Hele fijne afspraak al een paar keer dezelfde kapper gehad en dat is een super fijne kapper en altijd goede service bij jullie
    Kyo
    01-02-2019
  • Rob
    Alle tijd voor de klant. Top kapper
    Rob
    01-02-2019